Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Talam singkong - cassavecake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Talam singkong
cassavecake         
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr cassave (singkong)
125 gr geraspte palmsuiker (gula jawa)
75 gr suiker
5 pandan bladeren
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 afgestreken theel zout
3 eetl maizena

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de cassave en meng dit met de suikers, de maizena en de helft van het zout tot een deeg. Bekleed een bakvorm met de pandan bladeren en besprenkel dit met 50 ml kokosmelk. Giet het deeg erin en stoom dit voor 25 minuten. Meng ondertussen de rest van de kokosmelk met het zout en giet dit over de cake. Stoom de cake nog verder voor 20-25 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110567