Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Talam Ubi Kayu - zoete cassave met kokos vulling

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Talam Ubi Kayu
zoete cassave met kokos vulling

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gerapste cassave
200 gr palmsuiker
1/4 kokosnoot, geraspt
1/2 theel vanille
100 gr sago meel
150 ml water
boter

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten vulling:
200 ml santen asli (dikke kokosmelk)
4 eetl rijstemeel
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng de cassave met de palmsuiker, de kokos, de vanille, de sago en het water en roer dit totdat de suiker is opgelost. Vet een ovenschaal/cakevorm in met de boter en giet het mengsel erin. Stoom het voor 10 minuten.
Meng de santen met de rijstemeel en het zout en giet dit op het cassavemengsel. Stoom het geheel vervolgens in 30 minuten gaar. Laat het afkoelen voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 487 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252503