Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Paprika Pedis - pittige kip met paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Paprika Pedis
pittige kip met paprika
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
50 gr soe-oen
3 paprika's
3 rode lomboks
3 tenen knoflook
2 sjalotten
3 eetl. olie
1 limoen (sap)
3 eetl. ketjap manis
1 theel. suiker
zout en peper naar smaak
1 eetl. bieslook, gehakt
225 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Ontbot de kip en snijd het vlees in reepjes. Week de soe-oen voor 10 minuten in warm water en knip deze in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Ontpit de lombos en de parika's en snijd deze in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en vak deze rondom bruin in 3 minuten. Vervolgens de overige ingrediënten behalve de soe-oen toevoegen en dit 2 minuten meebakken. Dan het water en de soe-oen toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 276 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916585