banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Paprika Pedis - pittige kip met paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Paprika Pedis
pittige kip met paprika
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
50 gr soe-oen
3 paprika's
3 rode lomboks
3 tenen knoflook
2 sjalotten
3 eetl. olie
1 limoen (sap)
3 eetl. ketjap manis
1 theel. suiker
zout en peper naar smaak
1 eetl. bieslook, gehakt
225 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Ontbot de kip en snijd het vlees in reepjes. Week de soe-oen voor 10 minuten in warm water en knip deze in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Ontpit de lombos en de parika's en snijd deze in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en vak deze rondom bruin in 3 minuten. Vervolgens de overige ingrediënten behalve de soe-oen toevoegen en dit 2 minuten meebakken. Dan het water en de soe-oen toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586542