1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Paprika Pedis
pittige kip met paprika
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
50 gr soe-oen
3 paprika's
3 rode lomboks
3 tenen knoflook
2 sjalotten
3 eetl. olie
1 limoen (sap)
3 eetl. ketjap manis
1 theel. suiker
zout en peper naar smaak
1 eetl. bieslook, gehakt
225 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Ontbot de kip en snijd het vlees in reepjes. Week de soe-oen voor 10 minuten in warm water en knip deze in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Ontpit de lombos en de parika's en snijd deze in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en vak deze rondom bruin in 3 minuten. Vervolgens de overige ingrediënten behalve de soe-oen toevoegen en dit 2 minuten meebakken. Dan het water en de soe-oen toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971596