Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Paprika Pedis - pittige kip met paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Paprika Pedis
pittige kip met paprika
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
50 gr soe-oen
3 paprika's
3 rode lomboks
3 tenen knoflook
2 sjalotten
3 eetl. olie
1 limoen (sap)
3 eetl. ketjap manis
1 theel. suiker
zout en peper naar smaak
1 eetl. bieslook, gehakt
225 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Ontbot de kip en snijd het vlees in reepjes. Week de soe-oen voor 10 minuten in warm water en knip deze in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Ontpit de lombos en de parika's en snijd deze in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en vak deze rondom bruin in 3 minuten. Vervolgens de overige ingrediënten behalve de soe-oen toevoegen en dit 2 minuten meebakken. Dan het water en de soe-oen toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427097