Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Parape - stukjes gebakken kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Parape
stukjes gebakken kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
1 theel. witte peper
1 eetl. asem
2 eetl. water
olie
3 eetl. ketjap manis
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 tomaat

Cara membuat:
Bereiding:
snijd de kip doormidden en wrijf deze in met de peper. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip rondom bruin in 20 minuten. Schep deze dan uit de pan en snijd het in stukjes. Giet de olie af maar laat 5 eetl achter en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng het water met de asem en voeg dit samen met de ketjap, het zout en de kip toe en bak dit nog 5 minuten totdat de kip gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 26 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909566