1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Parape
stukjes gebakken kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
1 theel. witte peper
1 eetl. asem
2 eetl. water
olie
3 eetl. ketjap manis
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 tomaat

Cara membuat:
Bereiding:
snijd de kip doormidden en wrijf deze in met de peper. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip rondom bruin in 20 minuten. Schep deze dan uit de pan en snijd het in stukjes. Giet de olie af maar laat 5 eetl achter en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng het water met de asem en voeg dit samen met de ketjap, het zout en de kip toe en bak dit nog 5 minuten totdat de kip gaar is.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994758