1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Parape
stukjes gebakken kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
1 theel. witte peper
1 eetl. asem
2 eetl. water
olie
3 eetl. ketjap manis
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 tomaat

Cara membuat:
Bereiding:
snijd de kip doormidden en wrijf deze in met de peper. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip rondom bruin in 20 minuten. Schep deze dan uit de pan en snijd het in stukjes. Giet de olie af maar laat 5 eetl achter en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng het water met de asem en voeg dit samen met de ketjap, het zout en de kip toe en bak dit nog 5 minuten totdat de kip gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 26 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34796640