1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 1 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Paprik
pittige roerbak van kip met paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kipfilet
1 sjalot
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 rode rawits
75 gr kouseband
1/2 wortel (klein)
1/4 rode paprika
1/4 groene paprika
2 theel kecap manis
2 theel vissaus
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes, de sjalot in dunne plakjes. de wortel in dunne plakjes, de paprika's in dunne reepjes, de rawits in dunne reepjes en de kouseband in stukjes. Hak de knoflook en de lomboks fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de lomboks toe en bak dit 1 minuut. Dan de kip toevoegen en bak deze halfgaar. Dan de sjalot, de kouseband, de paprika's en de rawits toevoegen en meng alles goed. Dan de kecap en de vissaus toevoegen en bak het geheel verder gaar. Eventueel 2 eetl water toevoegen.
 
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35864086