banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Temo coe - traditionele cake uit Noord-Sumatra
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Temo coe 
traditionele cake uit Noord-Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr ketan (bloem van kleefrijst)
250 ml kokosmelk
1/2 theel zout
bananenblad
pandan blad
 
Bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
100 gr palmsuiker
25 gr witte sesam
 
Taburan:
garnering:
25 gr geroosterd sesam zaad
 
Cara membuat:
bereiding:
Verwarm de kokosmelk en meng dit voorzichtig met de ketan en het zout tot een gladde massa. Meng de palmsuiker met de sesam. Neem wat van het deeg en druk dit plat. Leg wat van de suiker massa erop en vorm het deeg tot een rondje. Bestrooi het met witte sesam. 
Neem een stoompan en bekleed deze met het bananenblad en het pandan blad. Leg de balletjes erop en stoom deze in 15 minuten gaar. Om de 3 minuten de stoompan open doen om de dampen te laten verwijderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 271 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39033388