1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dim sum van varkenslees

Ingrediënten:
400 gr varkensgehakt
2 lente-uitjes, fijngesneden
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl droge sherry of rijstwijn
50 gr bamboespruiten
2 theel sesamolie
2 eetl kristalsuiker
1 eiwit, licht geklopt
4,5 theel maïzena
24 wontonvelletjes

Bereiding:
In een kom roer het gehakt, de lente-uitjes, de bamboe, de sojasaus, de sherry, de sesamolie, de suiker en het eiwit goed door elkaar. Roer vervolgens de maïzena erdoor.
Leg dan de wontonvelletjes op een werkblad, schep een lepel vulling op elk velletje en bestrijk vervolgens de randen met een beetje water. Knijp daarna de randen van de velletjes stevig vast.
Leg in een stoompan een schone vochtige theedoek en leg hierop de wontons op. Dek de wontons af en stoom ze dan in 5-7 minuten gaar.

Variatie:
Eventueel kan je als vulling garnalen, kip gehakt of krab nemen, of een andere groente zoals geraspte wortel, of een andere smaakmaker, zoals chilipeper of gember.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255509