1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dim sum van varkenslees

Ingrediënten:
400 gr varkensgehakt
2 lente-uitjes, fijngesneden
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl droge sherry of rijstwijn
50 gr bamboespruiten
2 theel sesamolie
2 eetl kristalsuiker
1 eiwit, licht geklopt
4,5 theel maïzena
24 wontonvelletjes

Bereiding:
In een kom roer het gehakt, de lente-uitjes, de bamboe, de sojasaus, de sherry, de sesamolie, de suiker en het eiwit goed door elkaar. Roer vervolgens de maïzena erdoor.
Leg dan de wontonvelletjes op een werkblad, schep een lepel vulling op elk velletje en bestrijk vervolgens de randen met een beetje water. Knijp daarna de randen van de velletjes stevig vast.
Leg in een stoompan een schone vochtige theedoek en leg hierop de wontons op. Dek de wontons af en stoom ze dan in 5-7 minuten gaar.

Variatie:
Eventueel kan je als vulling garnalen, kip gehakt of krab nemen, of een andere groente zoals geraspte wortel, of een andere smaakmaker, zoals chilipeper of gember.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390