Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Duo Jiao -剁椒 - ingemaakte chili knoflook saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Duo Jiao -剁椒
ingemaakte chili knoflook saus

Ingrediënten:
450 gr rode chili pepers (gemengd)
3 bollen knoflook
4 cm jahe
1 1/2 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker
1 eetl witte rijstwijn, anders 1 limoen, sap
1 eetl Bai Jiu, anders vodka

Bereiding:
Wrijf of maal de pepers, de knoflook en de jahe fijn tot een pasta. Meng dan de overige ingrediënten erdoor. Dek het mengsel daarna af en laat het 48 uur buiten de koelkast staan. Dan overhevelen in een glazen pot en bewaren in de koelkast. Na 1 week pas gebruiken.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 217 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083792