Duo Jiao Ji Dan - 剁椒鸡蛋
roerei met chili knoflook saus
Ingrediënten:
5 eieren
2 eetl water
2-3 eetl olie
2 eetl Dua Jiao (zie recept)
4 teentjes knoflook
1 theel Dou Chi/gefermenteerde zwarte bonen
3 groene lomboks
Bereiding:
Klop de eieren op met het water. Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in schuin gesneden stukjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en voeg het geklopte ei toe en bak deze gaar en in stukken. Schep het daarna uit de pan.
Voeg dan de rest van de olie toe en bak de dua jiao, de knoflook en de dou chi voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks en het ei toe en bak nog al roerend voor 15 seconden. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Ayam Jamur Kecap - gebakken kip met paddenstoelen en kecap
- Bubur kacang hijau - Pap van mungbonen
- Ikan Tenggiri Rica-Rica - gebakken makreel in pittige rode saus
- Ayam Opor - kruidige, gestoofde kip
- Daging Bumbu Bakar - reepjes gekruid rundvlees
- Jilabulo - Gekruide kipfilet en kippenhartjes
- Solamu - gehaktballetjes
- Cah Sapi Sawi Asin - rundvlees met gezouten kool
- Kue Bolu - cake rond van vorm
- Telor belado - eieren in pittige tomatensaus
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
YesterdayWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...