Recente reacties

Ron 3 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Duo Jiao Ji Dan - 剁椒鸡蛋 - roerei met chili knoflook saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Duo Jiao Ji Dan - 剁椒鸡蛋
roerei met chili knoflook saus

Ingrediënten:
5 eieren
2 eetl water
2-3 eetl olie
2 eetl Dua Jiao (zie recept)
4 teentjes knoflook
1 theel Dou Chi/gefermenteerde zwarte bonen
3 groene lomboks

Bereiding:
Klop de eieren op met het water. Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in schuin gesneden stukjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en voeg het geklopte ei toe en bak deze gaar en in stukken. Schep het daarna uit de pan.
Voeg dan de rest van de olie toe en bak de dua jiao, de knoflook en de dou chi voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks en het ei toe en bak nog al roerend voor 15 seconden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 293 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108494