logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Duo Jiao Ji Dan - 剁椒鸡蛋
roerei met chili knoflook saus

Ingrediënten:
5 eieren
2 eetl water
2-3 eetl olie
2 eetl Dua Jiao (zie recept)
4 teentjes knoflook
1 theel Dou Chi/gefermenteerde zwarte bonen
3 groene lomboks

Bereiding:
Klop de eieren op met het water. Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in schuin gesneden stukjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en voeg het geklopte ei toe en bak deze gaar en in stukken. Schep het daarna uit de pan.
Voeg dan de rest van de olie toe en bak de dua jiao, de knoflook en de dou chi voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks en het ei toe en bak nog al roerend voor 15 seconden. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 33 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151548