zoeken
Recente reacties

3 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Gulai kambing - stoofpotje van geitenvlees
- Pa Chorn Sam Rort - Gebakken vis met een pittige saus
- Perkedel Daging Kentang - Aardappelkoekjes met rundvlees
- Sambal goreng Ati
- Winko Babat
- Sambal Goreng Tahu Tempeh
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Sayur tahu
- Kerrie Ayam Jawa - kip kerrie
- Toyo't Kalamansi - limoen soja chili dip
Duo Jiao Ji Dan - 剁椒鸡蛋 - roerei met chili knoflook saus


Duo Jiao Ji Dan - 剁椒鸡蛋
roerei met chili knoflook saus
Ingrediënten:
5 eieren
2 eetl water
2-3 eetl olie
2 eetl Dua Jiao (zie recept)
4 teentjes knoflook
1 theel Dou Chi/gefermenteerde zwarte bonen
3 groene lomboks
Bereiding:
Klop de eieren op met het water. Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in schuin gesneden stukjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en voeg het geklopte ei toe en bak deze gaar en in stukken. Schep het daarna uit de pan.
Voeg dan de rest van de olie toe en bak de dua jiao, de knoflook en de dou chi voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks en het ei toe en bak nog al roerend voor 15 seconden. Serveer.
roerei met chili knoflook saus
Ingrediënten:
5 eieren
2 eetl water
2-3 eetl olie
2 eetl Dua Jiao (zie recept)
4 teentjes knoflook
1 theel Dou Chi/gefermenteerde zwarte bonen
3 groene lomboks
Bereiding:
Klop de eieren op met het water. Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in schuin gesneden stukjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en voeg het geklopte ei toe en bak deze gaar en in stukken. Schep het daarna uit de pan.
Voeg dan de rest van de olie toe en bak de dua jiao, de knoflook en de dou chi voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks en het ei toe en bak nog al roerend voor 15 seconden. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.