Aardappel-rundvleeskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr aardappelen
6 kleine sjalotten
1 lente-uitje
1 bosje selderie
2 eieren
olie
250 gr rundergehakt
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
zout naar smaak
water
Cara mebuat:
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar in het water en pureer deze daarna. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de seldeie en de lenteui fijn. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak hierin de sjalotten in 3 minuten goudbruin. Schep uit de wok/wadjan en laat deze op keukenpapier uitlekken. Splits de eieren en klop deze los. Meng alle ingrediënten behalve het eiwit goud door elkaar en vorm hiervan platte koekjes. Verhit in een pan de olie, haal de koekjes door het eiwit en bak de koekjes goudbruin. Laat deze uitlekken voor het serveren.