logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Perkedel Kentang
Aardappel-rundvleeskoekjes         
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr aardappelen
6 kleine sjalotten
1 lente-uitje
1 bosje selderie
2 eieren
olie
250 gr rundergehakt
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
zout naar smaak
water

Cara mebuat:           
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar in het water en pureer deze daarna. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de seldeie en de lenteui fijn. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak hierin de sjalotten in 3 minuten goudbruin. Schep uit de wok/wadjan en laat deze op keukenpapier uitlekken. Splits de eieren en klop deze los. Meng alle ingrediënten behalve het eiwit goud door elkaar en vorm hiervan platte koekjes. Verhit in een pan de olie, haal de koekjes door het eiwit en bak de koekjes goudbruin. Laat deze uitlekken voor het serveren.

Add comment

Submit

who is online

We have 92 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139893