Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Perkedel Kentang - gekruide aardappel koekjes/balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkedel Kentang
gekruide aardappel koekjes/balletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr aardappel
1 ei
1 lente-ui
olie

Haluskan:
bumbu:
3 eetl bawang goreng
1 theel peper
1/4 nootmuskaat
3 kruidnagels
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in kleine stukjes. Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen bruin en gaar. Pureer daarna de aardappelen.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui fijn. Splits het ei. Meng dan De bumbu, de lente-ui en het eigeel door de gepureerde aardappelen.
Neem 2 eetl van de massa en vorm daarvan platte ronde balletjes. Wentel deze door het eiwit.
Verhit in een pan de olie en bak de perkedel daarna bruin. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 225 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925744