logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Perkedel Kentang
gekruide aardappel koekjes/balletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr aardappel
1 ei
1 lente-ui
olie

Haluskan:
bumbu:
3 eetl bawang goreng
1 theel peper
1/4 nootmuskaat
3 kruidnagels
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in kleine stukjes. Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen bruin en gaar. Pureer daarna de aardappelen.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui fijn. Splits het ei. Meng dan De bumbu, de lente-ui en het eigeel door de gepureerde aardappelen.
Neem 2 eetl van de massa en vorm daarvan platte ronde balletjes. Wentel deze door het eiwit.
Verhit in een pan de olie en bak de perkedel daarna bruin. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 102 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160961