Recente Reacties

Ayam Taliwang
kip in een rode pittige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 eetl limoensap
1/2 theel zout
200 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
5 teentjes knoflook
4 rode loboks
2 cm kencur
1 theel trasi bakar
1 tomaat
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten en voeg dan de kip en het water toe. Stoof de kip zachtjes voor 30 minuten en rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtjes goudbruin. Serveer de kip met de saus erover.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 225 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42587258