banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Tahu Bacem - gebakken kip met tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Tahu Bacem
gebakken kip met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
300 gr tahu/tof
3 salam blaadjes
3 cm laos
75 gr palmsuiker
2 theel zout
500 ml kokoswater
500 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 kemiri noten
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip en de tahu in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater, het water, de bumbu, de salam, de laos, de palmsuiker, het zout, de kip en de tahu en breng aan de kook. Dan 45 minuten zachtjes laten sudderen totdat de kip en de tahu gaar zijn geworden. Schep de kip en de tahu uit de pan en zet apart.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip en de tahu goudbruin en knapperig, laat uitlekken op keukenpapier.
Serveer erbij sambal terasi (zie recept)
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576656