1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Tahu Bacem
gebakken kip met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
300 gr tahu/tof
3 salam blaadjes
3 cm laos
75 gr palmsuiker
2 theel zout
500 ml kokoswater
500 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 kemiri noten
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip en de tahu in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater, het water, de bumbu, de salam, de laos, de palmsuiker, het zout, de kip en de tahu en breng aan de kook. Dan 45 minuten zachtjes laten sudderen totdat de kip en de tahu gaar zijn geworden. Schep de kip en de tahu uit de pan en zet apart.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip en de tahu goudbruin en knapperig, laat uitlekken op keukenpapier.
Serveer erbij sambal terasi (zie recept)
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35877577