Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
2 Comments
Agar-Agar Coklat - pudding met cacao

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Agar-Agar Coklat
pudding met cacao
Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 gr. agar-agar poeder
50 ml. gecondenseerde melk
250 gr. suiker
2 eetl. cacao poeder
1 zakje vanillesuiker
4 eiwitten
750 ml kokend water

Cara membuat:
Bereiding:
Los de agar op in het water en roer er de suikers doorheen totdat deze zijn opgelost. Roer vervolgens de melk erdoor en breng het kort aan de kook. Los de cacao op in een scheutje water en voeg dit aan het mengsel toe en laat het geheel afkoelen.
Klop de eiwitten luchtig en schep dit door het mengsel heen. Giet het geheel in een vorm en laat het verder afkoelen en opstijven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Hans · 8 years ago
    Maar die salmonellaboosdoeners zitten niet in het eiwit maar op de schaal van het ei.
  • This commment is unpublished.
    Lucien · 8 years ago
    Leuk recept, maar rauwe eiwitten gebruiken is tricky omdat ze in dit gerecht niet worden verhit. De meeste eieren bevatten namelijk salmonellabacteriën en daar kun je aan overlijden.

who is online

We hebben 331 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438618