banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon 2 Comments
Agar-Agar Coklat - pudding met cacao

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Agar-Agar Coklat
pudding met cacao
Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 gr. agar-agar poeder
50 ml. gecondenseerde melk
250 gr. suiker
2 eetl. cacao poeder
1 zakje vanillesuiker
4 eiwitten
750 ml kokend water

Cara membuat:
Bereiding:
Los de agar op in het water en roer er de suikers doorheen totdat deze zijn opgelost. Roer vervolgens de melk erdoor en breng het kort aan de kook. Los de cacao op in een scheutje water en voeg dit aan het mengsel toe en laat het geheel afkoelen.
Klop de eiwitten luchtig en schep dit door het mengsel heen. Giet het geheel in een vorm en laat het verder afkoelen en opstijven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Hans · 6 years ago
    Maar die salmonellaboosdoeners zitten niet in het eiwit maar op de schaal van het ei.
  • This commment is unpublished.
    Lucien · 6 years ago
    Leuk recept, maar rauwe eiwitten gebruiken is tricky omdat ze in dit gerecht niet worden verhit. De meeste eieren bevatten namelijk salmonellabacteriën en daar kun je aan overlijden.

who is online

We hebben 410 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985134