banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 26 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Gaeng Jued - soep met paddestoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gaeng Jued
soep met paddestoelen
Ingrediënten:
1250 ml kippenbouillon
12 gedroogde zwarte paddestoelen
125 gr varkensgehakt
2 waterkastanjes
3 teentje knoflook
2 lente-uitjes
2 theel lichte sojasaus
2 theel rijstwijn
1,5 theel gehakte korianderwortel
1,5 theel gehakte korianderbladeren
zout en witte peper naar smaak
175 gr watermeloen
1/2 theel knoflookolie
verse korianderblaadjes

bereiding:
Week de paddestoelen in warm water voor 45 minuten en haal dan de steeltjes weg. Snijd de waterkastanjes, de knoflook, de lenteuitjes, de korianderwortel, de koriander blaadjes fijn en voeg dit samen met de sojasaus, de rijstwijn en het zout en peper bij het gehakt. Meng alles goed door elkaar zodat er een glad mengsel vormt. Vul de paddestoelen met dit mengsel en stoom de paddestoelen in 20 minuten gaar.
Breng de bouillon aan de kook en voor de paddestoelen daaraan toe samen met de in stukjes gesneden meloen. De knoflookolie over de soep gieten en garneren met korianderblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39787804