Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gaeng Jued - soep met paddestoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaeng Jued
soep met paddestoelen
Ingrediënten:
1250 ml kippenbouillon
12 gedroogde zwarte paddestoelen
125 gr varkensgehakt
2 waterkastanjes
3 teentje knoflook
2 lente-uitjes
2 theel lichte sojasaus
2 theel rijstwijn
1,5 theel gehakte korianderwortel
1,5 theel gehakte korianderbladeren
zout en witte peper naar smaak
175 gr watermeloen
1/2 theel knoflookolie
verse korianderblaadjes

bereiding:
Week de paddestoelen in warm water voor 45 minuten en haal dan de steeltjes weg. Snijd de waterkastanjes, de knoflook, de lenteuitjes, de korianderwortel, de koriander blaadjes fijn en voeg dit samen met de sojasaus, de rijstwijn en het zout en peper bij het gehakt. Meng alles goed door elkaar zodat er een glad mengsel vormt. Vul de paddestoelen met dit mengsel en stoom de paddestoelen in 20 minuten gaar.
Breng de bouillon aan de kook en voor de paddestoelen daaraan toe samen met de in stukjes gesneden meloen. De knoflookolie over de soep gieten en garneren met korianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193866