logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayam Suwit Pedas
pittig gebakken dunne reepjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
2 theel zout
4 theel acar cabe rawit
2 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
4 sjalotten
1 theel trasi
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de kip gaar in water en laat het daarna snel afkoelen. Snijd de kip daarna fijn / pluis de kip met een vork in stukjes. Snijd de knoflook, de sjalotten en de acar cabe rawit fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook en de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe samen de met overige ingrediënten en bak het geheel droog.

Add comment

Submit

who is online

We have 68 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180713