Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ayam Suwit Pedas - pittig gebakken dunne reepjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Suwit Pedas
pittig gebakken dunne reepjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
2 theel zout
4 theel acar cabe rawit
2 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
4 sjalotten
1 theel trasi
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de kip gaar in water en laat het daarna snel afkoelen. Snijd de kip daarna fijn / pluis de kip met een vork in stukjes. Snijd de knoflook, de sjalotten en de acar cabe rawit fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook en de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe samen de met overige ingrediënten en bak het geheel droog.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930900