banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Nasi Goreng Istemewa

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Istemewa
gebakken rijst
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gram gekookte rijst
2 eet olie
4 sjalotjes fijngehakt
1 teentje knoflook uitgeperst
1 rode lombok (Spaanse peper) zonder zaden en fijngehakt
2 eetl gule jawa
2 eetl kecap manis
1 ei, licht geklopt
60 gr champignons, gesneden
60 gr gekookte garnalen, gepeld
60 gr geroosterde cashewnoten
zout en peper naar smaak
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks glazig. Voeg dan de rijst toe en roer alles goed door. Dan de gula jawa, de kecap en het geklopte ei er doorheen roeren en meebakken. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen. Als laatste de garnalen de champignons en de cashewnoten toevoegen en deze nog voor een paar minuten laten meebakken. Serveer als tenminste het eiermengsel gaar is. Bestrooi met bawang goreng
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314663