1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Istemewa
gebakken rijst
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gram gekookte rijst
2 eet olie
4 sjalotjes fijngehakt
1 teentje knoflook uitgeperst
1 rode lombok (Spaanse peper) zonder zaden en fijngehakt
2 eetl gule jawa
2 eetl kecap manis
1 ei, licht geklopt
60 gr champignons, gesneden
60 gr gekookte garnalen, gepeld
60 gr geroosterde cashewnoten
zout en peper naar smaak
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks glazig. Voeg dan de rijst toe en roer alles goed door. Dan de gula jawa, de kecap en het geklopte ei er doorheen roeren en meebakken. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen. Als laatste de garnalen de champignons en de cashewnoten toevoegen en deze nog voor een paar minuten laten meebakken. Serveer als tenminste het eiermengsel gaar is. Bestrooi met bawang goreng

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35397066