1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Istemewa
gebakken rijst
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gram gekookte rijst
2 eet olie
4 sjalotjes fijngehakt
1 teentje knoflook uitgeperst
1 rode lombok (Spaanse peper) zonder zaden en fijngehakt
2 eetl gule jawa
2 eetl kecap manis
1 ei, licht geklopt
60 gr champignons, gesneden
60 gr gekookte garnalen, gepeld
60 gr geroosterde cashewnoten
zout en peper naar smaak
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks glazig. Voeg dan de rijst toe en roer alles goed door. Dan de gula jawa, de kecap en het geklopte ei er doorheen roeren en meebakken. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen. Als laatste de garnalen de champignons en de cashewnoten toevoegen en deze nog voor een paar minuten laten meebakken. Serveer als tenminste het eiermengsel gaar is. Bestrooi met bawang goreng
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092535