Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sambal Pelecing

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Pelecing
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 rode lomboks
9 rawits
4 sjalotten
2 teentje knoflook
1 vleestomaat
1 theel trassi bakar
1/2 theel zout
1/2 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
2 eetl olie
2 citroenen (sap)
water

Cara membuat:
bereiding:
Blancheer de sjalotten, de knoflook en de tomaat in het water voor een paar minuten. Wrijf of maal daarna de lomboks, de rawits, de knoflook, de trassi, het zout, de suiker en de tomaat tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng dan het citroensap erdoor.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42084082