1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Pelecing
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 rode lomboks
9 rawits
4 sjalotten
2 teentje knoflook
1 vleestomaat
1 theel trassi bakar
1/2 theel zout
1/2 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
2 eetl olie
2 citroenen (sap)
water

Cara membuat:
bereiding:
Blancheer de sjalotten, de knoflook en de tomaat in het water voor een paar minuten. Wrijf of maal daarna de lomboks, de rawits, de knoflook, de trassi, het zout, de suiker en de tomaat tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng dan het citroensap erdoor.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806