1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Pelecing
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 rode lomboks
9 rawits
4 sjalotten
2 teentje knoflook
1 vleestomaat
1 theel trassi bakar
1/2 theel zout
1/2 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
2 eetl olie
2 citroenen (sap)
water

Cara membuat:
bereiding:
Blancheer de sjalotten, de knoflook en de tomaat in het water voor een paar minuten. Wrijf of maal daarna de lomboks, de rawits, de knoflook, de trassi, het zout, de suiker en de tomaat tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng dan het citroensap erdoor.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795