1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Pelecing
sambal met limoensap
bahan-bahan:
ingrediënten:
5 rode lomboks
7 rawits,
4 sjalotten
2 teentje knoflook
1 vleestomaat
1 theel. trasi bakar
1/2 theel. zout
1/2 theel. suiker
2 eetl. olie
2 limoenen

Cara membuat:
Bereiding:
Stoom de lombiks, de rawits, de knoflook en de sjalotten voor 10 minuten. Wrijf of maal deze samen met de tomaat, de trassi, de suiker en het zout fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sambal voor 3 minuten en meng dat het limoensap erdoor.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080774