logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal Pelecing
sambal met limoensap
bahan-bahan:
ingrediënten:
5 rode lomboks
7 rawits,
4 sjalotten
2 teentje knoflook
1 vleestomaat
1 theel. trasi bakar
1/2 theel. zout
1/2 theel. suiker
2 eetl. olie
2 limoenen

Cara membuat:
Bereiding:
Stoom de lombiks, de rawits, de knoflook en de sjalotten voor 10 minuten. Wrijf of maal deze samen met de tomaat, de trassi, de suiker en het zout fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sambal voor 3 minuten en meng dat het limoensap erdoor.

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154487