logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Koddok Goreng
krokant gebakken kikkerbilletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kikkerbilletjes
7 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 bosje peterselie
1 bosje selderie
100 ml kecap manis
2 theel peper
rijstemeel
water
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
Wrijf of maal de knoflook en de sjalotten fijn tot een pasta. Snijd de peterselie en de selderij ragfijn. Meng dit samen met de knoflook, de sjalotten, de kecap, het zout en de peper tot een marinade. Marineer hiermee de kikkerbilletjes tenminste voor 1 uur.
Maak van de meel en het water een papje en haal hier de kikkerbilletjes doorheen. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de kikkerbilletjes goudbruin en gaar in 4-5 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 96 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139893