Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Koddok Goreng - krokant gebakken kikkerbilletjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Koddok Goreng
krokant gebakken kikkerbilletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kikkerbilletjes
7 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 bosje peterselie
1 bosje selderie
100 ml kecap manis
2 theel peper
rijstemeel
water
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
Wrijf of maal de knoflook en de sjalotten fijn tot een pasta. Snijd de peterselie en de selderij ragfijn. Meng dit samen met de knoflook, de sjalotten, de kecap, het zout en de peper tot een marinade. Marineer hiermee de kikkerbilletjes tenminste voor 1 uur.
Maak van de meel en het water een papje en haal hier de kikkerbilletjes doorheen. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de kikkerbilletjes goudbruin en gaar in 4-5 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934777