Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Koddok Goreng - krokant gebakken kikkerbilletjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Koddok Goreng
krokant gebakken kikkerbilletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kikkerbilletjes
7 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 bosje peterselie
1 bosje selderie
100 ml kecap manis
2 theel peper
rijstemeel
water
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
Wrijf of maal de knoflook en de sjalotten fijn tot een pasta. Snijd de peterselie en de selderij ragfijn. Meng dit samen met de knoflook, de sjalotten, de kecap, het zout en de peper tot een marinade. Marineer hiermee de kikkerbilletjes tenminste voor 1 uur.
Maak van de meel en het water een papje en haal hier de kikkerbilletjes doorheen. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de kikkerbilletjes goudbruin en gaar in 4-5 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030194