1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Koddok Goreng
krokant gebakken kikkerbilletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kikkerbilletjes
7 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 bosje peterselie
1 bosje selderie
100 ml kecap manis
2 theel peper
rijstemeel
water
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
Wrijf of maal de knoflook en de sjalotten fijn tot een pasta. Snijd de peterselie en de selderij ragfijn. Meng dit samen met de knoflook, de sjalotten, de kecap, het zout en de peper tot een marinade. Marineer hiermee de kikkerbilletjes tenminste voor 1 uur.
Maak van de meel en het water een papje en haal hier de kikkerbilletjes doorheen. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de kikkerbilletjes goudbruin en gaar in 4-5 minuten.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764475