zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Nasi goreng jawa - gebakken rijst uit Java met kool en kip
- Babi Woku - geroosterd speenvarken
- Ampyang - gebakken gesuikerde pinda's
- Hung Shiu Doong Gwoo - in sojasaus gestoofde champignons
- Sepat Banang - gebakken vis uit Sumbawa
- Tum Siap - Gekruid kipgehakt in bananenblad
- Gaeng Haang Lae - gekruid vlees
- Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
- Ayam Ingkung 2 - Mild gekruide kip
- Ayam Padang
Gebakken rijst met ei - 蛋炒饭


Gebakken rijst met ei - 蛋炒饭
Ingrediënten:
400 gr gekookte rijst (jasmijnrijst en koud)
2 eieren
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1 theel lichte soja saus
1/2 theel sesam olie
1/4 theel zout
1/4 theel peper
olie
Bereiding:
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Klop de eieren op. Verhit een wok op hoog vuur totdat het gaat walmen. voeg dan 1 eetl olie toe. Dan de eieren toevoegen en bak een roerei en schep het uit de pan en zet apart.
Dan 1/2 eetl eetl olie toevoegen en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de rijst toe en bak deze totdat de rijst heet is geworden.
Dan het ei en de lente-ui toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de soja saus, het zout, de peper en de sesam olie toevoegen en meng goed. Serveer.
Ingrediënten:
400 gr gekookte rijst (jasmijnrijst en koud)
2 eieren
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1 theel lichte soja saus
1/2 theel sesam olie
1/4 theel zout
1/4 theel peper
olie
Bereiding:
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Klop de eieren op. Verhit een wok op hoog vuur totdat het gaat walmen. voeg dan 1 eetl olie toe. Dan de eieren toevoegen en bak een roerei en schep het uit de pan en zet apart.
Dan 1/2 eetl eetl olie toevoegen en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de rijst toe en bak deze totdat de rijst heet is geworden.
Dan het ei en de lente-ui toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de soja saus, het zout, de peper en de sesam olie toevoegen en meng goed. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.