Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gebakken rijst met ei - 蛋炒饭

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gebakken rijst met ei - 蛋炒饭

Ingrediënten:
400 gr gekookte rijst (jasmijnrijst en koud)
2 eieren
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1 theel lichte soja saus
1/2 theel sesam olie
1/4 theel zout
1/4 theel peper
olie

Bereiding:
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Klop de eieren op. Verhit een wok op hoog vuur totdat het gaat walmen. voeg dan 1 eetl olie toe. Dan de eieren toevoegen en bak een roerei en schep het uit de pan en zet apart.
Dan 1/2 eetl eetl olie toevoegen en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de rijst toe en bak deze totdat de rijst heet is geworden.
Dan het ei en de lente-ui toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de soja saus, het zout, de peper en de sesam olie toevoegen en meng goed. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025185