Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Gebakken rijst met ei - 蛋炒饭

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gebakken rijst met ei - 蛋炒饭

Ingrediënten:
400 gr gekookte rijst (jasmijnrijst en koud)
2 eieren
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1 theel lichte soja saus
1/2 theel sesam olie
1/4 theel zout
1/4 theel peper
olie

Bereiding:
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Klop de eieren op. Verhit een wok op hoog vuur totdat het gaat walmen. voeg dan 1 eetl olie toe. Dan de eieren toevoegen en bak een roerei en schep het uit de pan en zet apart.
Dan 1/2 eetl eetl olie toevoegen en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de rijst toe en bak deze totdat de rijst heet is geworden.
Dan het ei en de lente-ui toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de soja saus, het zout, de peper en de sesam olie toevoegen en meng goed. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 283 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108077