Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Gebakken rijst met varkensvlees - 猪肉炒饭
nasi goreng

Ingrediënten:
400 gr koude gekookte rijst
50 gr wortel
50 gr erwten
3 cm jahe
5 teentjes knoflook
1 ui, klein
225 gr varkensgehakt
2 eieren
2 eetl olie
2 eetl oestersaus
1 eetl lichte sojasaus
1/2 eetl donkere sojasaus
1/4 theel witte peper
1 lente-ui, gehakt

Bereiding:
Klop de eieren licht op. Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de wortel en de ui in kleine blokjes. Meng in een kom de beide sojasausen, de oestersaus en de peper en zet apart.
Verhit een pan totdat deze heet is geworden en voeg dan 1 eetl olie toe. Voeg dan het ei toe en bak dit rul en zet apart.
Voeg dan 1 eetl olie toe aan de pan en voeg het vlees toe en bak dit rul. Dan de ui, de knoflook en de jahe toevoegen en bak totdat de ui glazig wordt.
Voeg dan de erwten en de wortel toe en bak dit voor 30 seconden op hoog vuur. Dan de rijst en het ei toevoegen en bak dit op hoog vuur voor 40 seconden. Schep dat de saus erover en bak dit al roerend totdat alles goed is gemengd. Strooi dan de lente-ui erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577646