banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gebakken Tahu met knoflooksaus - 鱼香豆腐

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gebakken Tahu met knoflooksaus
鱼香豆腐

Ingrediënten:
600 gr tahu
2 eetl maizena
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
2 cm jahe
7 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1/2 eetl Sichuan chile bean pasta
1 1/2 eetl Shaoxing rijstwijn
1 1/2 eetl zwarte rijstazijn
1 eetl palmsuiker
3 eetl water
1 eetl maizena
1 lente-ui
1 eetl olie

Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes van 1 1/2 cm dikte. Droog de blokjes af met keukenpapier. Meng dan de tahu door de maizena. Verhit in een pan de olie op hoog vuur en voeg dan de tahu toe. Dan op middel hoog vuur de tahu bakken totdat 1 kant goudbruin wordt en dan de andere kant bakken. Schep dan de tahu op een bord.
Hak de knoflook en de jahe fijn. snijd de lente-ui en de lomboks fijn. Meng de rijstwijn met de azijn, het water, de palmsuiker en de maizena. Verhit in een pan de olie en bak de jahe, de knoflook, de lomboks en de chili bean pasta voor 3 minuten. Voeg dan het rijstwijn mengsel toe en roer goed. Dan de tahu toevoegen en meng goed en kook totdat de saus indikt. Strooi de lente-ui erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690811