banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gebakken zoetzure tofu/tahu

Ingrediënten:
400 gr tahu/tofu
2 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 lente-ui
125 ml olie

Ingrediënten saus:
2 eetl saus tomat (zie recept)
6 eetl water
1/2 eetl maizena
1/2 eetl palmsuiker
1/2 eetl lichte soja saus
1/2 eetl azijn

Bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Hak de knoflook, de jahe en het witte deel van de lente-ui fijn. snijd het groene deel van de lente-ui fijn voor de garnering. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin. Schep uit de pan en zet apart. Giet de olie af maar laat 1 eetl olie achter. Fruit de knoflook, het witte deel van de lente-ui en de jahe zachtjes voor 2 minuten. Voeg dan de saus toe en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en meng goed. Kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Strooi de lente-ui erover en serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252317