1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gebakken zoetzure tofu/tahu

Ingrediënten:
400 gr tahu/tofu
2 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 lente-ui
125 ml olie

Ingrediënten saus:
2 eetl saus tomat (zie recept)
6 eetl water
1/2 eetl maizena
1/2 eetl palmsuiker
1/2 eetl lichte soja saus
1/2 eetl azijn

Bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Hak de knoflook, de jahe en het witte deel van de lente-ui fijn. snijd het groene deel van de lente-ui fijn voor de garnering. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin. Schep uit de pan en zet apart. Giet de olie af maar laat 1 eetl olie achter. Fruit de knoflook, het witte deel van de lente-ui en de jahe zachtjes voor 2 minuten. Voeg dan de saus toe en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en meng goed. Kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Strooi de lente-ui erover en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35877577