banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Gebakken zoetzure tofu/tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gebakken zoetzure tofu/tahu

Ingrediënten:
400 gr tahu/tofu
2 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 lente-ui
125 ml olie

Ingrediënten saus:
2 eetl saus tomat (zie recept)
6 eetl water
1/2 eetl maizena
1/2 eetl palmsuiker
1/2 eetl lichte soja saus
1/2 eetl azijn

Bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Hak de knoflook, de jahe en het witte deel van de lente-ui fijn. snijd het groene deel van de lente-ui fijn voor de garnering. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin. Schep uit de pan en zet apart. Giet de olie af maar laat 1 eetl olie achter. Fruit de knoflook, het witte deel van de lente-ui en de jahe zachtjes voor 2 minuten. Voeg dan de saus toe en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en meng goed. Kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Strooi de lente-ui erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 214 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36802893