Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ca cumi cabe hijau - inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ca cumi cabe hijau
inktvis
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1500 gr inktvisjes (cumi-cumi)
10 groene lombok
6 teentjes knoflook
1 eetl taoco
50 ml oestersaus
(zout)
5 cm gember (jahe/djahé)
arachideolie
een beetje rijstmeel

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvisjhes schoon en snijd ze vervolgens in stukjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de stukjes totdat ze verkleuren. Schep ze uit de pan. Ontpit de lomboks, snijd deze fijn en bak ze in de olie. Kneus de gember en voeg deze toe samen met de oestrersaus en de taotjo. Vervolgens de overige kruiden en de inktvisjes toevoegen. Nog even doorbakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024312