Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ca cumi cabe hijau - inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ca cumi cabe hijau
inktvis
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1500 gr inktvisjes (cumi-cumi)
10 groene lombok
6 teentjes knoflook
1 eetl taoco
50 ml oestersaus
(zout)
5 cm gember (jahe/djahé)
arachideolie
een beetje rijstmeel

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvisjhes schoon en snijd ze vervolgens in stukjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de stukjes totdat ze verkleuren. Schep ze uit de pan. Ontpit de lomboks, snijd deze fijn en bak ze in de olie. Kneus de gember en voeg deze toe samen met de oestrersaus en de taotjo. Vervolgens de overige kruiden en de inktvisjes toevoegen. Nog even doorbakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117497