banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Terik tempeh
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Terik tempeh

bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempé
500 ml kokosmelk
3 sjalotten
2 teentje knoflook
1 theel ketumbar
2 kemirienoten
1 salamblad
3 cm laos
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempé in plakjes en bak deze in olie bruin. Wrijf of maal alle kruiden fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tempé toe en laat de boemboe intrekken. Giet vervolgens de kokosmelk toe en laat dit zachtjes verder sudderen totdat de saus goed is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985005