Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Terik tempeh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Terik tempeh

bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempé
500 ml kokosmelk
3 sjalotten
2 teentje knoflook
1 theel ketumbar
2 kemirienoten
1 salamblad
3 cm laos
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempé in plakjes en bak deze in olie bruin. Wrijf of maal alle kruiden fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tempé toe en laat de boemboe intrekken. Giet vervolgens de kokosmelk toe en laat dit zachtjes verder sudderen totdat de saus goed is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017735