banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Tahu Bawang - roerbak van tahu met sjalotjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Tahu Bawang
roerbak van tahu met sjalotjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
2 teentjes knoflook
2 cm jahe
9 sjalotjes
1/2 rode paprika
1 eetl sesamolie
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
1 lente-ui
1/2 citroen, sap
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de paprika in dunne reepjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en zet daarna apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes samen met de knoflook en de jahe voor 6 minuten. Voeg dan de tahu en de paprika toe en bak deze kort.
Vervolgens de sesamolie, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en meng alles goed en breng aan de kook. Dan de lente-ui en het citroensap toevoegen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592244