logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumis Tahu Bawang
roerbak van tahu met sjalotjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
2 teentjes knoflook
2 cm jahe
9 sjalotjes
1/2 rode paprika
1 eetl sesamolie
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
1 lente-ui
1/2 citroen, sap
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de paprika in dunne reepjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en zet daarna apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes samen met de knoflook en de jahe voor 6 minuten. Voeg dan de tahu en de paprika toe en bak deze kort.
Vervolgens de sesamolie, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en meng alles goed en breng aan de kook. Dan de lente-ui en het citroensap toevoegen en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 61 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392062