banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Gulai Gajebo - stoofpotje van rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Gajebo
stoofpotje van rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
1500 ml water
2 sereh stengels
4 jeruk purut blaadjes
2 cm laos
2 salam blaadjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 theel asem water
200 ml santen asli
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 cm jahe
2 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en kook dit 3/4 gaar. Giet af maar laat 1200 ml bouillon achter. Snijd het vlees in stukjes. 
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh, de jeruk purut, de laos en de salam voor 5 minuten. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Dan het vlees toevoegen samen met de santen, het zout, de palmsuiker en het asem water en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557964