banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Gulai Gajebo Daging Sapi - gestoofd rundvlees in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Gajebo Daging Sapi
gestoofd rundvlees in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runder schenkel
4 jeruk purut blaadjes
1500 ml water
2 sereh/citroengras, witte deel
1 theel palmsuiker
1 theel asamwater
2 cm laos
2 salam blaadjes
1 theel zout
300 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 rode lomboks
2 cm kunyit
1 cm jahe
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit voor 3/4 gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in 8 plakken. Meet 1200 ml bouillon af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh, de jeruk purut, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg het vlees samen met de kokosmelk, het zout, de palmsuiker en het asamwater en meng goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden en de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39819469