Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Gulai Gajebo Daging Sapi - gestoofd rundvlees in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Gajebo Daging Sapi
gestoofd rundvlees in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runder schenkel
4 jeruk purut blaadjes
1500 ml water
2 sereh/citroengras, witte deel
1 theel palmsuiker
1 theel asamwater
2 cm laos
2 salam blaadjes
1 theel zout
300 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 rode lomboks
2 cm kunyit
1 cm jahe
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit voor 3/4 gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in 8 plakken. Meet 1200 ml bouillon af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh, de jeruk purut, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg het vlees samen met de kokosmelk, het zout, de palmsuiker en het asamwater en meng goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden en de saus indikt.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080789