banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gulai Gandang - gekruid en gestoofd rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Gandang
gekruid en gestoofd rundvlees

Bahan-bahan;
ingrediënten;
1000 gr rundvlees
2 serehstengels
3 jeruk purut blaadjes
2 kunyit blad
3 stukjes asam gelugor
800 ml water

Haluskan:
boemboe:
6 kemiri noten
11 rode lomboks
4 sjalotten
4 cm jahe
4 cm kunyit
2 theel zout

Cara membuat;

bereiding;
rooster de kemiri note droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf het vlees in met de boemboe en laat dit tenminste 45 minuten intrekken. Verhit in een wok het water en voeg alle ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt. Snijd daarna het vlees in stukjes en serveer dit met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40070131