Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gulai Gandang - gekruid en gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Gandang
gekruid en gestoofd rundvlees

Bahan-bahan;
ingrediënten;
1000 gr rundvlees
2 serehstengels
3 jeruk purut blaadjes
2 kunyit blad
3 stukjes asam gelugor
800 ml water

Haluskan:
boemboe:
6 kemiri noten
11 rode lomboks
4 sjalotten
4 cm jahe
4 cm kunyit
2 theel zout

Cara membuat;

bereiding;
rooster de kemiri note droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf het vlees in met de boemboe en laat dit tenminste 45 minuten intrekken. Verhit in een wok het water en voeg alle ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt. Snijd daarna het vlees in stukjes en serveer dit met de saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068998