1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang bandeng kecap
makreel in zoetzure ketjapsaus
bahan-bahan:
ingrediënten:
2 middelgrote makrelen
1/2 theel, witte peper,
zout,naar smaak
4 sjalotten
2 teentje knoflook
3 rode lomboks
1 serehstengel gekneusd
1 tomaat
3 eetl. olie
1 eetl. tomatenpuree
3 eetl. ketjap manis
1 theel, gesmolten gulajawa

haluskan:
boemboe
4 sjalotjes,
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
2,5 cm laos van

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de vis schoon en snijd deze in moten. Wrijf vervolgens deze moten in met peper en zout. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks in plakjes en de tomaat in partjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe met de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. voeg dan de vis, de tomaten(puree), de ketjap en de palmsuiker toe en stoof de vis in 15 minuten gaar.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131