1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang bandeng kecap
makreel in zoetzure ketjapsaus
bahan-bahan:
ingrediënten:
2 middelgrote makrelen
1/2 theel, witte peper,
zout,naar smaak
4 sjalotten
2 teentje knoflook
3 rode lomboks
1 serehstengel gekneusd
1 tomaat
3 eetl. olie
1 eetl. tomatenpuree
3 eetl. ketjap manis
1 theel, gesmolten gulajawa

haluskan:
boemboe
4 sjalotjes,
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
2,5 cm laos van

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de vis schoon en snijd deze in moten. Wrijf vervolgens deze moten in met peper en zout. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks in plakjes en de tomaat in partjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe met de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. voeg dan de vis, de tomaten(puree), de ketjap en de palmsuiker toe en stoof de vis in 15 minuten gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087932