banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Miang Kai - kipfilet op slablaadjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Miang Kai
kipfilet op slablaadjes
Ingrediënten:
400 gram koude kipfilet
3 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl limoensap
2 eetl gula jawa (palmsuiker)
11 cm gember (jahe/djahé)
11 sjalotten
5 Thaise pepertjes of anders rawits
2 limoenen
55 gr zoute pinda's
1 krop ijsbergsla

Bereiding:
Snijd het vlees zeer fijn en bijna tot gehakt. Meng de vissaus, de gula jawa en het limoensap goed door het vlees en laat dit 30 minuten marineren.
Snijd de gember, de sjalotten en de limoenen in erg kleine blokjes en de rawits in ringetjes. Snijd de sla in vierkanten (minimaal 5x5). Knijp het vocht uit het vlees en pocheer in vlees in het opgevangen vocht voor 2-3 minuten. Vorm als het vlees is afgekoeld balletjes van het vlees. Doe de stukjes gember, sjalotten, rawits, limoen en pinda's in aparte kommetjes.
Serveer als volgt: neem een slablaadjes, leg daarop een vleesballetje en bestrooi het met wat gember, of rawits of pinda's e.d. vouw vervolgens het blaadjes dicht.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073277