Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cumi Hitam Cabai Hijau - inktvis in een zwarte groene peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cumi Hitam Cabai Hijau
inktvis in een zwarte groene peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis
3 eetl olie
5 teentjes knoflook
4 cm jahe
3 cm lengkuas/laos
2 serai/sereh/citroengra
5 jeruk purut blaadjes
5 groene lomboks
3 groene tomaten
1/2 theel zout
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn e snijd de lomboks en de tomaten in stukjes. Maak de inktvis schoon en verwijder het harde deel maar laat de inktzak zitten.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de jahe, de laos, de serai en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de tomaten en de inktvis toe en meng goed.
Dan het water en het zout toevoegen en kook afgesloten op laag vuur totdat de saus zwart en dik is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024526