Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cumi Goreng Bawang Putih - gebakken knoflook inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cumi Goreng Bawang Putih
gebakken knoflook inktvis

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis
3 eetl asamwater
6 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
1 theel kunyit
1/2 theel zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en verwijder de maag en bek. Spoel het daarna goed af. Rasp de knoflook. Meng daarna de inktvis met de knoflook, asamwater. ketumbar, kunyit en het zout en laats dit 15 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie bak de inktvis op middelhoog vuur en afgedekt gaar. Serveer.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029876