zoeken
Recente reacties

22 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Bakwan Jagung - gekruide maiskoekjes (beignet)
- Rangginang - Gefrituurde gedroogde rijstkoekjes
- Sambal Bajak
- Babi guling - Geroosterd speenvarken
- Domba Bakar - geroosterde lamskoteletten
- Nasi liwet - rijst is kokosmelk gekookt
- Krupuk Udang - garnalen kroekoep
- Pallu Kacci - Gekruide cassave bladeren
- Ampela Ayam Peteh - kippenmaagjes met petehbonen
- Telor asin - zoute eieren
Cumi Goreng Bawang Putih - gebakken knoflook inktvis


Cumi Goreng Bawang Putih
gebakken knoflook inktvis
Bahan-Bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis
3 eetl asamwater
6 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
1 theel kunyit
1/2 theel zout
olie
Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en verwijder de maag en bek. Spoel het daarna goed af. Rasp de knoflook. Meng daarna de inktvis met de knoflook, asamwater. ketumbar, kunyit en het zout en laats dit 15 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie bak de inktvis op middelhoog vuur en afgedekt gaar. Serveer.
gebakken knoflook inktvis
Bahan-Bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis
3 eetl asamwater
6 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
1 theel kunyit
1/2 theel zout
olie
Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en verwijder de maag en bek. Spoel het daarna goed af. Rasp de knoflook. Meng daarna de inktvis met de knoflook, asamwater. ketumbar, kunyit en het zout en laats dit 15 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie bak de inktvis op middelhoog vuur en afgedekt gaar. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.