Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Cumi Goreng Bawang Putih - gebakken knoflook inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cumi Goreng Bawang Putih
gebakken knoflook inktvis

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis
3 eetl asamwater
6 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
1 theel kunyit
1/2 theel zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en verwijder de maag en bek. Spoel het daarna goed af. Rasp de knoflook. Meng daarna de inktvis met de knoflook, asamwater. ketumbar, kunyit en het zout en laats dit 15 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie bak de inktvis op middelhoog vuur en afgedekt gaar. Serveer.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934986