1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 21 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Gurih
Sajoer van maïs met garnalen
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
3 maïskolven
100 gr katuk blad (Sauropus androgynus)
125 gr garnalen
1 rode lombok
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak

Haluskan:
Boemboe:
3 sjalotten
2 teentje knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Pel eerst de garnalen en bewaar de schillen en de kopjes. Voeg deze schillen en de kopjes toe aan de ingrediënten voor de boemboe en wrijf of maal deze fijn tot een pasta. Snijd de lombok in dunne reepjes en de mais van de korrels.
Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de garnalen, de boemboe en de mais aan toe en kook dit voor 5 minuten. Vervolgens het zout, de lombok en het katuk blad aan toevoegen en het geheel nog 6-8 minuten zachtjes laten stoven totdat het gaar is geworden.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35959382