banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Gurih - Sajoer van maïs met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Gurih
Sajoer van maïs met garnalen
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
3 maïskolven
100 gr katuk blad (Sauropus androgynus)
125 gr garnalen
1 rode lombok
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak

Haluskan:
Boemboe:
3 sjalotten
2 teentje knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Pel eerst de garnalen en bewaar de schillen en de kopjes. Voeg deze schillen en de kopjes toe aan de ingrediënten voor de boemboe en wrijf of maal deze fijn tot een pasta. Snijd de lombok in dunne reepjes en de mais van de korrels.
Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de garnalen, de boemboe en de mais aan toe en kook dit voor 5 minuten. Vervolgens het zout, de lombok en het katuk blad aan toevoegen en het geheel nog 6-8 minuten zachtjes laten stoven totdat het gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674817