Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Telor belado - eieren in pittige tomatensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telor belado
eieren in pittige tomatensaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 hardgekookte eieren
2 gesnipperde uien
3 uitgeperste teentjes knoflook
3 fijngesneden lomboks
6 eetl tomatenpuree
zout
1 theel gula jawa (palmsuiker)
300 ml heet water
eventueel 2 lente-uitjes, ragfijn gesnipperd

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de uien, de knoflook, de lomboks, de tomatenpuree, wat zout en de gula jawa tot een boemboe (pasta). Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg de eieren toe en laat deze kort meebakken. Schenk dan het water erbij en laat alles nog 2 minuten zachtjes stoven. Halveer daarna de eieren en schenk de saus over de eieren. Garneer met de lente-uitjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Rogier · 5 years ago
    Vraagje:
    kan je dit ook een dag te voren maken?
    en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de magnetron?

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068631