banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon 1 Comment
Telor belado - eieren in pittige tomatensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Telor belado
eieren in pittige tomatensaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 hardgekookte eieren
2 gesnipperde uien
3 uitgeperste teentjes knoflook
3 fijngesneden lomboks
6 eetl tomatenpuree
zout
1 theel gula jawa (palmsuiker)
300 ml heet water
eventueel 2 lente-uitjes, ragfijn gesnipperd

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de uien, de knoflook, de lomboks, de tomatenpuree, wat zout en de gula jawa tot een boemboe (pasta). Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg de eieren toe en laat deze kort meebakken. Schenk dan het water erbij en laat alles nog 2 minuten zachtjes stoven. Halveer daarna de eieren en schenk de saus over de eieren. Garneer met de lente-uitjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Rogier · 4 years ago
    Vraagje:
    kan je dit ook een dag te voren maken?
    en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de magnetron?

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966497