Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tom Kha Gai - kruidige kokosmelk- en kippensoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Tom Kha Gai
kruidige kokosmelk- en kippensoep
Ingrediënten:
1250 kippenbouillon (zie recept)
500 ml kokosmelk
125 ml citroensap
125 ml nam pla (vissaus)
8 cm laos
4 citroenbladeren
2 stengels sereh
4 kipfilet
2 groene lomboks
1/2 theel suiker

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de lomboks in ringetjes en de sereh fijn. Verhit de bouillon en voeg daar de kokosmelk aan toe. Dan de citroensap en de vissaus aan toevoegen en voeg dan de laos, de sereh, de kip en de citroenbladeren toe. Stoof dit 20 minuten en roer dan de lomboks er door. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 244 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022676