Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tom Kha Gai - kruidige kokosmelk- en kippensoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Tom Kha Gai
kruidige kokosmelk- en kippensoep
Ingrediënten:
1250 kippenbouillon (zie recept)
500 ml kokosmelk
125 ml citroensap
125 ml nam pla (vissaus)
8 cm laos
4 citroenbladeren
2 stengels sereh
4 kipfilet
2 groene lomboks
1/2 theel suiker

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de lomboks in ringetjes en de sereh fijn. Verhit de bouillon en voeg daar de kokosmelk aan toe. Dan de citroensap en de vissaus aan toevoegen en voeg dan de laos, de sereh, de kip en de citroenbladeren toe. Stoof dit 20 minuten en roer dan de lomboks er door. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117497