banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Suwir Tauco Pedas
pittige gekruide gesnipperde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten
450 gr kipfilet/dijen
2 eetl olie
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blaadjes
3 cm laos
2 rode lomboks
5 rode rawits
5 gedroogde chilipepers
4 eetl tauco
1/2 theel zout
1/2 theel pepr
1/2 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
125 ml kippenbouillon (zie recept)
water

Cara membuat:
bereiding:
Leg de kip in een pan en vul de pan met water zodanig dat het water 3 cm boven het vlees staat. Breng aan de kook en laat het voor 10 minuten sudderen. Haal de kip uit de pan en trek het vlees uit elkaar.
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de rawits in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg de de lomboks, de rawits en de gedroogde pepers toe en bak voor 30 seconden. Dan de tauco, de kip, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de kecap en de bouillon toevoegen en kook het geheel vrijwel droog.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36248979