Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Suwir Tauco Pedas - pittige gekruide gesnipperde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Suwir Tauco Pedas
pittige gekruide gesnipperde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten
450 gr kipfilet/dijen
2 eetl olie
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blaadjes
3 cm laos
2 rode lomboks
5 rode rawits
5 gedroogde chilipepers
4 eetl tauco
1/2 theel zout
1/2 theel pepr
1/2 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
125 ml kippenbouillon (zie recept)
water

Cara membuat:
bereiding:
Leg de kip in een pan en vul de pan met water zodanig dat het water 3 cm boven het vlees staat. Breng aan de kook en laat het voor 10 minuten sudderen. Haal de kip uit de pan en trek het vlees uit elkaar.
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de rawits in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg de de lomboks, de rawits en de gedroogde pepers toe en bak voor 30 seconden. Dan de tauco, de kip, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de kecap en de bouillon toevoegen en kook het geheel vrijwel droog.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916739