1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Panggang Bumbu Besengek
geroosterde kip met saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
7 sjalotten
2 witte uien
1 rode lombok
1 serehstengel, gekneusd
150 ml kokosmelk
2 eetl olie
1 theel asem

Haluskan:

boemboe:
4 kemirinoten
1/3 theel ketumbar
6 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 theel palmsuiker (gula jawa)
zout naar smaak
1/2 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip doormidden. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk, de sereh en de kip toe en laat dit 45 minuten zachtjes sudderen.
Haal de kip uit de saus en rooster deze boven een houtkoolvuurtje nog voor 15 minuten. Meng de asem door de saus en serveer deze met de geroosterde kip.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34411780