Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Panggang Bumbu Cabai - gegrilde kip met pittige pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Bumbu Cabai
gegrilde kip met pittige pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1/2 limoen, sap
1 theel zout
3 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
250 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
7 rode rawits
1 rode lombok
1/2 theel peper
1 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 6 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met het limoensap, de bumbu en het zout.
Verhit op laag vuur een pan en voeg de gekruide kip samen met de jeruk purut en de serai toe en breng het afgesloten aan de kook. Voeg dan de kokosmelk toe en kook de kip gaar en totdat de saus is ingedikt.
Schep de kip uit de pan en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel deze regelmatig met de overgebleven saus.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42426932