Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Panggang Bumbu Cabai - gegrilde kip met pittige pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Bumbu Cabai
gegrilde kip met pittige pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1/2 limoen, sap
1 theel zout
3 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
250 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
7 rode rawits
1 rode lombok
1/2 theel peper
1 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 6 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met het limoensap, de bumbu en het zout.
Verhit op laag vuur een pan en voeg de gekruide kip samen met de jeruk purut en de serai toe en breng het afgesloten aan de kook. Voeg dan de kokosmelk toe en kook de kip gaar en totdat de saus is ingedikt.
Schep de kip uit de pan en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel deze regelmatig met de overgebleven saus.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066717