zoeken
Recente reacties

8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Tim nyat nyat - Gestoofd varkensvlees in uien saus
- Gule Pare - gestoofde bitterkomkommer
- Asem Kemamah Atjeh - sambal stokvis
- Serabi - Flensjes met zoete kokosmelksaus
- Koatum Gai - kippensoep met rijst
- Semur Kambing Giling Kacang Merah - gehaktballetjes met rode kidney bonen
- Babi guling - Geroosterd speenvarken
- Hati Ampela Mercon - pittige gebakken kippenlevertjes
- Gule belung - Stoofpotje van vis en groenten
- Gochujang Saewu Gui - pittig geroosterde sate van garnalen
Ayam panggang bumbu cabai hijau - gegrilde kip met groene pepers


Ayam panggang bumbu cabai hijau
gegrilde kip met groene pepers
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel citroensap
1/2 theel zout (kip)
1 theel zout
1 eetl palmsuiker
500 ml santen cair
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
3 kemiri
2 cm trassi
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 groene lomboks
7 groene rawits
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en marineer deze met het citroensap en het staan. Laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de peper, het zout en de palmsuiker toe. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus indikt.
Rooster vervolgens de kip groudbruin boven een houtskoolvuurtje en besprenkelijk het regelmatig met de saus.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.