banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Jukut Urab - Gemengde groenten met kokos

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Jukut Urab
Gemengde groenten met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr taugé
100 gr kousenband
100 gr witte kool
lOO gr spinazie
1 kokosnoot
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
olie
10 rawits
2 theel. trasi bakar
zout naar smaak
2 jeruk purut blaadjes
1 cm kencur
1 theel. warte peper
1 theel. suiker
2 limoenen (sap)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool fijn en de kouseband in stukjes. blancheer de groenten afzonderlijk in water met wat zout voor 3 minuten en laat deze daarna uitlekken. Snijd de sjalotten, de rawits en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de sjalotten afzonderlijk goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Fruit de rawits voor 1 minuut. Haal het vruchtvlees uit de kokos en rooster deze eerst droog in een koekenpan en rasp het daarna. Meng de trassi met het zout. Snijd de kencur en de jerut purut zeer fijn. Meng daarna all ingrediënten goed door elkaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39822896