1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soep met tofu en paksoy

Ingrediënten:
2500 ml water
250 gr paksoy
1 tahu/tofu
1 theel zout
1/2 eetl sesam olie
4 cm jahe

Ingrediënten dipsaus
6 groene lomboks
3 rode rawits
4 teentjs knoflook
1 lente-ui, witte deel
1 eetl lichte kecap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
6 eetl olie

Bereiding:
Snijd de tahu in blokken en de paksoy in stukken. Rasp de jahe. Verhit in een pan het water samen met de tahu en de jahe en breng aan de kook. Voeg dan de paksoy en de sesamolie toe en kook voor 1 minuut. Meng dan het zout erdoor en serveer met de dipsaus.

bereiding dipsaus:
Rooster de lomboks en rawits droog in een pan. Wrijf of maal deze daarna fijn tot een pasta. Hak de knoflook en de lente-ui fijn en meng dit door de pasta. Verhit in een pan de olie totdat het begint te walmen en giet dit over het mengsel. Meng dan de sojasaus en de palmsuiker erdoor en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971891