Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 10 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Soep met tofu en paksoy

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soep met tofu en paksoy

Ingrediënten:
2500 ml water
250 gr paksoy
1 tahu/tofu
1 theel zout
1/2 eetl sesam olie
4 cm jahe

Ingrediënten dipsaus
6 groene lomboks
3 rode rawits
4 teentjs knoflook
1 lente-ui, witte deel
1 eetl lichte kecap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
6 eetl olie

Bereiding:
Snijd de tahu in blokken en de paksoy in stukken. Rasp de jahe. Verhit in een pan het water samen met de tahu en de jahe en breng aan de kook. Voeg dan de paksoy en de sesamolie toe en kook voor 1 minuut. Meng dan het zout erdoor en serveer met de dipsaus.

bereiding dipsaus:
Rooster de lomboks en rawits droog in een pan. Wrijf of maal deze daarna fijn tot een pasta. Hak de knoflook en de lente-ui fijn en meng dit door de pasta. Verhit in een pan de olie totdat het begint te walmen en giet dit over het mengsel. Meng dan de sojasaus en de palmsuiker erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420281