zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Semur Ayam Kentang - smoor van kip met aardappel
- Gegrilde kip met citroengras
- Gai Haw Bai Toey - gebakken kip in pandanusbladeren
- Bolu Pandan - pandancake
- Oseng Buncis Jamur Merang - roerbak van sperziebonen met champignons
- Sayur caisim jamur - gestoofd gebakken choisam met paddenstoelen
- Sateh iwak kukus - Gestoomde vispakketjes
- Opor Daging - gestoofd rundvlees
- Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten
- Sayap Ayam Ketumbar - kippenvleugeltjes in een koriander saus
Soep met tofu en paksoy


Soep met tofu en paksoy
Ingrediënten:
2500 ml water
250 gr paksoy
1 tahu/tofu
1 theel zout
1/2 eetl sesam olie
4 cm jahe
Ingrediënten dipsaus
6 groene lomboks
3 rode rawits
4 teentjs knoflook
1 lente-ui, witte deel
1 eetl lichte kecap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
6 eetl olie
Bereiding:
Snijd de tahu in blokken en de paksoy in stukken. Rasp de jahe. Verhit in een pan het water samen met de tahu en de jahe en breng aan de kook. Voeg dan de paksoy en de sesamolie toe en kook voor 1 minuut. Meng dan het zout erdoor en serveer met de dipsaus.
bereiding dipsaus:
Rooster de lomboks en rawits droog in een pan. Wrijf of maal deze daarna fijn tot een pasta. Hak de knoflook en de lente-ui fijn en meng dit door de pasta. Verhit in een pan de olie totdat het begint te walmen en giet dit over het mengsel. Meng dan de sojasaus en de palmsuiker erdoor en serveer.
Ingrediënten:
2500 ml water
250 gr paksoy
1 tahu/tofu
1 theel zout
1/2 eetl sesam olie
4 cm jahe
Ingrediënten dipsaus
6 groene lomboks
3 rode rawits
4 teentjs knoflook
1 lente-ui, witte deel
1 eetl lichte kecap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
6 eetl olie
Bereiding:
Snijd de tahu in blokken en de paksoy in stukken. Rasp de jahe. Verhit in een pan het water samen met de tahu en de jahe en breng aan de kook. Voeg dan de paksoy en de sesamolie toe en kook voor 1 minuut. Meng dan het zout erdoor en serveer met de dipsaus.
bereiding dipsaus:
Rooster de lomboks en rawits droog in een pan. Wrijf of maal deze daarna fijn tot een pasta. Hak de knoflook en de lente-ui fijn en meng dit door de pasta. Verhit in een pan de olie totdat het begint te walmen en giet dit over het mengsel. Meng dan de sojasaus en de palmsuiker erdoor en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.