Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
soep van waterkers met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
soep van waterkers met varkensvlees

ingrediënten:
400 gr varkensvlees
8 gedroogde hong zao (jujube vruchten)
1 eetl gou gi zi (goji besjes)
1 eetl hang yen (chinese amandelen)
1 theel zout
1500 ml water
250 gr xi yang cai (waterkers)
 
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en hak de waterkers grof. Verhit in een pan het water samen met het vlees, de jujube, de goji, de amandelen en het zout en breng aan de kook. Verwijder het schuim met een spatel. Voeg dan de waterkers toe en laat het geheel 60 minuten zachtjes sudderen todat alles gaar is.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 298 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036985