Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
soep van waterkers met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
soep van waterkers met varkensvlees

ingrediënten:
400 gr varkensvlees
8 gedroogde hong zao (jujube vruchten)
1 eetl gou gi zi (goji besjes)
1 eetl hang yen (chinese amandelen)
1 theel zout
1500 ml water
250 gr xi yang cai (waterkers)
 
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en hak de waterkers grof. Verhit in een pan het water samen met het vlees, de jujube, de goji, de amandelen en het zout en breng aan de kook. Verwijder het schuim met een spatel. Voeg dan de waterkers toe en laat het geheel 60 minuten zachtjes sudderen todat alles gaar is.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932752