Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
soep van waterkers met varkensvlees
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
soep van waterkers met varkensvlees

ingrediënten:
400 gr varkensvlees
8 gedroogde hong zao (jujube vruchten)
1 eetl gou gi zi (goji besjes)
1 eetl hang yen (chinese amandelen)
1 theel zout
1500 ml water
250 gr xi yang cai (waterkers)
 
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en hak de waterkers grof. Verhit in een pan het water samen met het vlees, de jujube, de goji, de amandelen en het zout en breng aan de kook. Verwijder het schuim met een spatel. Voeg dan de waterkers toe en laat het geheel 60 minuten zachtjes sudderen todat alles gaar is.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914235