logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Dendeng Bumbu
gekruide runderlappen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runderlappen
150 ml water
3 sjalotten
3 teentjes knoflook          
2 theel sambal trassi
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en wrijf hiermee het vlees in. Verhit in een wok het water en voeg het vlees toe en laat het zachtjes sudderen voor 90 minuten. Schep het daarna uit en dep het droog. Snijd het vlees in reepjes.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en de sambal fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uienpasta voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het krokant en bruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 112 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176751