Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Cendol biji mutiara - Sagokorreltjes in zoete kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cendol biji mutiara
Sagokorreltjes in zoete kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
210 gr sagokorrels
1 pandanblad
1000 ml water
210 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit 750ml water en voeg de sago en het pandanblad toe en kook dit voor 30 minuten. Giet af en laat uitlekken. Smelt de palmsuiker in een steelpannetje met 250ml water tot stroop/siroop en kook de kokosmelk in een ander pannetje. Verdeel de sago over longdrinkglazen en vul deze voor de helft aan met de kokosmelk. Giet dan de suikerstroop erover en vul het glas verder vol met ijs (blokjes/geschaafd).
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239966