banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Cendol biji mutiara - Sagokorreltjes in zoete kokosmelk
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cendol biji mutiara
Sagokorreltjes in zoete kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
210 gr sagokorrels
1 pandanblad
1000 ml water
210 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit 750ml water en voeg de sago en het pandanblad toe en kook dit voor 30 minuten. Giet af en laat uitlekken. Smelt de palmsuiker in een steelpannetje met 250ml water tot stroop/siroop en kook de kokosmelk in een ander pannetje. Verdeel de sago over longdrinkglazen en vul deze voor de helft aan met de kokosmelk. Giet dan de suikerstroop erover en vul het glas verder vol met ijs (blokjes/geschaafd).
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38189273