logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Chilisaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 teentjes knoflook,
1 eetl. aardappelmeel,
3 rawits,
5 tomaten
2 eetl. olie,
1 eetl. suiker,
1 rode lombok,
1/2 theel zout
300 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Pureer de tomaten. Wrijf of maal de knoflook de rawits, de lombok en het zout fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de tomaten, de suiker en het water toe en laat dit zachtjes inkoken tot een saus. Leng de aardappelmeel aan met 1 eetl water en roer dit door de saus om te binden.

Add comment

Submit

who is online

We have 189 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139960