1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cendol
een verfrissende drank
Bahan-bahan cendol:
Ingrediënten:
1 eetl pandanextract
500 ml water
100 g rijstebloem
1 eetl maïzena
1 mespunt zout

Bahan-bahan drank:
Ingrediënten:
100 gr gula Jawa (palmsuiker)
150 ml water
wat nangka
150 ml kokosmelk
geschaafd ijs of ijsblokjes

Cara membuat:
bereiding:
Meng het pandanextract door het water. Meng dit door de bloem, de maïzena en het zout en kook dit op laag vuur tot een stijve pap.
Vul een pan met erg koud water. Roer de pap door een zeef zodat de pap in druppels in het water vallen. Laat deze druppels in het water opstijven. (Dit is de cendol)

Kook de suiker in water op en snijd wat nangka in erg kleine reepjes. De nangka moet in een glas passen. Neem vervolgens 4 glazen. Verdeel de cendol over de glazen, voeg dan de nangka, de gula jawa, de kokosmelk en dan wat geschaafd is toe.
Verfrissend op een warme lente- en zomerdag.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888737