Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Paniki 2 - Hete kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Paniki 2
Hete kip
Bahan-bahan:
ingrediënten
1000 gr kip
1 serehstengel, gekneusd
2 takjes citroenbasilicum
2 pandan blad
zout naar smaak
4 eetl. olie
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
13 rawits
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit samen met de sereh, het pandanblad, het zout en de basilicum door de stukjes kip. Laat het vervolgens 30 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip voor 15 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 30 minuten stoven totdat de kip gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915519