banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Daging Kari Jamur - rundvlees met champignons in kerriesaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Daging Kari Jamur
rundvlees met champignons in kerriesaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees
200 gr champignons
1 ui
4 teentjes knoflook
1/2 theel kerrie
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 ml runderbouillon
200 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de champignons in vieren. Snijd de ui fijn en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kerrie, de peper, het zout en de palmsuiker toe en meng goed.
voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Voeg dan de bouillon en het water toe en breng aan de kook.
Dan de champignons toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 330 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40302619